Σπύρος Μάκαρης

Σπύρος Μάκαρης

Με περισσότερες από 100 συμμετοχές σε Εθνικές κατηγορίες και με τεράστια διαδρομή στο μπάσκετ της Νάξου και των Κυκλάδων ο Παναγιώτης Πολίτης αναμένεται να αποτελέσει και φέτος έναν από τους σημαντικού πυλώνες που θα κάνει ο ΑΠΑΣ Νάξου τα Φανάρια στη Β΄Εθνική.

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η κλήρωση για την 1η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο γνωστός νεαρός δημοσιογράφος που καλύπτει το ρεπορτάζ του Πανιωνίου τα τελευταία χρόνια αποτυπώνει με πολύ όμορφο τρόπο την επίσκεψη του στο νησί της Σαντορίνης, επικεντρώνοντας στους ''Πάνθηρες'' φιλάθλους του νησιού.

Μία πρωτοβουλία, μία κίνηση ανθρωπιάς και μεγαλοψυχίας έδωσαν ανάσα ζωής στον συμπολίτη μας και άξιο μέλος της κοινωνίας μας Θεοδόση Κυριαζόπουλο.

Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 01:06

Η νέα διοίκηση του Αίαντα Σύρου

Σε σώμα συστάθηκε η νέα διοίκηση του Αίαντα Σύρου μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας.

Θέση σε διοικητικό πόστο στην Α.Ε. Μυκόνου αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Παπασταμάτης, οποίος βρίσκεται στο Καρπενήσι μαζί με την αποστολή της ομάδας, όπου έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο του συλλόγου Αλέξανδρο Κουκά.

Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων των εκπροσώπων των Κυκλάδων στη Β΄Εθνική, ΑΠΑΣ Νάξου και ΑΟ Μυκόνου, όπως αυτό προέκυψε από τη σημερινή κλήρωση του πρωταθλήματος.

Την Ένωση Ιλίου και τον Πρωτέα Βούλας θα βρουν απέναντι τους ο ΑΠΑΣ Νάξου Τα Φανάρια και ο ΑΟ Μυκόνου στην πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με έξι ομάδες και 15 αγωνιστικές θα διεξαχθεί τελικά το πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας, καθώς βάσει αυτών που ορίζουν οι κανονισμοί ο Αίαντας Σύρου που θα ήταν η 7η ομάδα δε έχει το δικαίωμα συμμετοχής λόγω της ανενεργού κατάστασης την οποία είχε περιέλθει τα τελευταία χρόνια.

Σήμερα πραγματοποιείται η κλήρωση του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής, με τους εκπροσώπους των Κυκλάδων ΑΟ Μυκόνου και ΑΠΑΣ Νάξου τα Φανάρια να μαθαίνουν το πρόγραμμα των αγώνων της χρονιάς.

Σελίδα 1 από 1663

IV Banner

 

SANTORINI EXPERIENCE 300x250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2022 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35